avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinte de grupe de munca si sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinte de grupe de munca si sporuri

O pensionara de urmas doreste sa obtina o adeverinte pentru grupa de munca si sporurile de care a beneficiat sotul decedat.
Societatea unde a lucrat a intrat in insolventa si a fost radiata.
Lichidatorul careia i-a adresat cererea, i-a comunicat ca arhiva se gaseste la sediul societatii, dar ca nu poate sa elibereze adeverintele, deoarece are un raspuns scris de la casa judeteana de pensii , din care rezulta ca documentele eliberate nu pot fi luate in calcul, decat daca sunt eliberate de arhivele nationale sau un operator de arhiva autorizat.
Ce trebuie sa intreprinda vecina pentru a obtine adeverintele?
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Adeverinte sporuri Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Recuperarea vechimii pentru grupa a ii-a de munca lore_isac lore_isac Buna ziua, am rugamintea sa ma indrumati in urmatoarea situatie: tatal meu in varsta de 57 de ani a lucrat un numar de 15 ani la o societate unde colegii ... (vezi toată discuția)
Cnp greșit pe cartea de muncă Suciu Nicoleta Suciu Nicoleta Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spune-ti cum se poate rezolva daca in cartea de munca a tatălui meu este greșită data de naștere ?CNP-ul nu este trecut iar ... (vezi toată discuția)