avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor - lege mama eroina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor - lege mama eroina

Buna dimineata,legea pentru mame eroine a intrat in vigoare? Si daca da,ce acte sunt necesare si care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 1 Februarie 2018
Când se va adopta legea , veți găsi mai multe detalii pe acest site
Buna ziua. La noi in Calarasi tot se circula zvonul ca unele mame au depus actele. Au luat o cerere de la cineva, si a trimis prin plic la o adresa din Bucuresti copii de pe certificatele copiilor si buletinul ei.
Dar eu nu gasesc nimic pe niciun site. Stiti cumva despre ce este vorba?
Este vorba despre o informatie falsa...legea nu a fost inca adoptata .
Cei de la primarie spun ca nu mai sunt cereri de complectat ,cei de facut caci am 4 copilasi si traiesc doar din alocatia lor va rog sa luati masuri în legatura cu primaria din obreja jud caras severin ,va multumesc
Cei de la Primarie va induc in eroare ... pe ce baza se completeaza acele cereri, daca nu exista act normativ adoptat?

Alte discuții în legătură

Pensie mame eroine eugenia 82 eugenia 82 S-a adoptat legea pensiei mamei eroine?....in acest sens imi puteti spune si ce acte se depun si unde?...multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Mame eroine OLIVIA_L OLIVIA_L Buna ziua! Imi poate spune cineva daca s-a aprobat proiectul de lege din 2016 in legatura cu indemnizatia viagera pentru mame eroine? Multumesc mult! (vezi toată discuția)