avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intersecție de teren la cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intersecție de teren la cadastru

Buna ziua.
Avem un teren intabulat pe care am construit o casa. In momentul in care am vrut sa ne incadastram, am aflat cu stupoare de la cadastru ca 270 mp se intersectează cu ai unei rude care S a incadastrat mai de mult si ne a luat acei 270 mp. Precizez ca noi am plătit impozit pe toți mp inclusiv Pt cei 270 mp . Ne a sfătuit cel care a făcut măsurătorile , ca sa grăbim intabularea casei sa mergem la notar, sa semnam ca vrem sa ne intabulăm restul pamântului , iar acei 270 mp sa declaram ca sunt cu probleme urmând sa deschidem proces când ne hotărâm sa i revendicam , spunând ca putem in orice clipa sa deschidem proces , doar ca durează mult si e mai bine sa ne intabulăm casa si restul terenului .Întrebarea mea este : dacă s a semnat actul acela la notar , mai avem șanse sa recuperam terenul de 270 mp ?

Alte discuții în legătură

Se poate revendica? Andreea cip Andreea cip Buna ziua din nou..am mai scris pe 3 iunie despre problema mea .acum a aparut o dovada noua si as dori daca se poate sa.mi spuneti cat ma poate ajuta actul pe ... (vezi toată discuția)
Ajutorrr!! gyg2007 gyg2007 Vreau sa iau in ingrijire o persoana in schimbul casei sale.Problema a aparut in momentul in care am mers la notar sa facem actele iar acesta ne-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta, dar fara acte ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am cumparat anul acesta o casa cu teren in jud. Timis, in ideea de a construi candva, cand s-o putea, o casa noua. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)