avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări ContSters403290
                      Utilizator

ContSters403290
                      Utilizator                    

ContSters403290	                   

Daca de exemplu am o sulta de platit de 80000 lei plus cheltuielile si onorariu BEJ de 8500 lei  total 88500 lei .Achit partial din sulta doar  73500 lei ca ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters403290	                   

Daca de exemplu am o sulta de platit de 80000 lei plus cheltuielile si onorariu BEJ de 8500 lei  total 88500 lei .Achit partial din sulta doar  73500 lei ca ... (vezi toată discuția)

robertsega32	                   

Care ar fi costurile executarii silite, pentru debitor, la suma de 250 milioane? Nu reusesc sa gasesc nicaieri. Va multumesc.  (vezi toată discuția)
	                    robertsega32	                   

Care ar fi costurile executarii silite, pentru debitor, la suma de 250 milioane? Nu reusesc sa gasesc nicaieri. Va multumesc.  (vezi toată discuția)

acn	                   

Buna ziua !
Se poate micsora cumva onorariul executorului jud.  , pt ca mi se par cumva aiuristice sumele transmise , gen : cheltuieli de transport ; alte ... (vezi toată discuția)
	                    acn	                   

Buna ziua !
Se poate micsora cumva onorariul executorului jud.  , pt ca mi se par cumva aiuristice sumele transmise , gen : cheltuieli de transport ; alte ... (vezi toată discuția)