avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare punct de lucru patiserie/cofetarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare punct de lucru patiserie/cofetarie

Buna ziua ,
tinand cont ca nu toti oamenii de rand nu inteleg sau stiu unde sa caute in legislatie pentru a se informa corect sa nu pomenesc si de greata functionarilor publici care nu au chef sa te informeze in ceea ce priveste intrebarea mea ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns .

Detin un Srl-D si am demarat deschiderea unui punct de lucru in Bucuresti sector 6 ,cu obiect de activitate de patiserie/cofetarie ,cu valorificare a produselor la locul de productie ,respectiv vanzare prin ochi de geam .
Ce autorizari sau negatii as avea nevoie pentru autorizarea acestuia , momentan m-am adresat DSVSA (sanitar-veterinar) pentru autorizare si ISU Bucuresti pentru negatie intrucat spatiul are 30 de mp deci nu se incadreaza la autorizare si trebuie sa obtin o negatie .

In speranta unui raspuns clar si la subiect va multumesc anticipat .
O zi buna si usoara .
Cel mai recent răspuns: corneldobrescu , utilizator 10:39, 9 Noiembrie 2016
mai trebuie mers si la Primaria s6. Biroul Unic pentru Autorizatia de functionare, unde vi se va cere documentele de la Reg,COM. pentru punctul de lucru cu codurile autorizate pt. acel punct, contract salubritate,contract DDD.
Va multumesc , si va urez o zi usoara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie veterinara Irina Ina Irina Ina Buna ziua As dori sa infiintez o farmacie veterinara in Bucuresti mentionez ca sunt med veterinar Ce pasi trebuie sa urmez...acte....autorizatii..cod ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare alina_vi alina_vi Ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o firma care are ca puncte de lucru hotel, restaurant, cofetarie si laborator patiserie? (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)