Buna ziua ,
tinand cont ca nu toti oamenii de rand nu inteleg sau stiu unde sa caute in legislatie pentru a se informa corect sa nu pomenesc si de greata functionarilor publici care nu au chef sa te informeze in ceea ce priveste intrebarea mea ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns .
Detin un Srl-D si am demarat deschiderea unui punct de lucru in Bucuresti sector 6 ,cu obiect de activitate de patiserie/cofetarie ,cu valorificare a produselor la locul de productie ,respectiv vanzare prin ochi de geam .
Ce autorizari sau negatii as avea nevoie pentru autorizarea acestuia , momentan m-am adresat DSVSA (sanitar-veterinar) pentru autorizare si ISU Bucuresti pentru negatie intrucat spatiul are 30 de mp deci nu se incadreaza la autorizare si trebuie sa obtin o negatie .
In speranta unui raspuns clar si la subiect va multumesc anticipat .
O zi buna si usoara .
mai trebuie mers si la Primaria s6. Biroul Unic pentru Autorizatia de functionare, unde vi se va cere documentele de la Reg,COM. pentru punctul de lucru cu codurile autorizate pt. acel punct, contract salubritate,contract DDD.