avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decadere din drepturi parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decadere din drepturi parintesti

BUNA! AS DORI SA STIU DACA TATAL POATE FI DECAZUT DIN DREPTURI PARINTESTI PENTRU NEPLATA PENSIEI DE INTRETINERE. MENTIONEZ CA NU ISI VIZITEAZA COPILUL DELOC.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:13, 30 August 2009
Mai ales ca, chiar si in ipoteza unei condamnari la inchisoare se va aplica suspendarea pedepsei inchisorii si toate celelalte pedepse vor fi de asemenea suspendate.
De aici se poate trage concluzia ca sansele sunt din punct de vedere juridic practic nule in ceea ce priveste decaderea din drepturile parintesti.
Aceasta in afara de lipsa oricarei ratiuni juridice bazate pe probe sau pe situatia de fapt.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca ma puteti la o nelamurire adryan35 adryan35 Se poate ca mama sa ceara instantei sa fie decazuta din drepturile parintesi ca astfel renuntand la copil sa evite plata pensiei alimentare? Este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Drepturile de tata Tanika Tanika m-ar interesa ce acte mi-ar trebu sa ii iau drepturile de tata , suntem divortati din 2001 avem o ficaimpreuna si nu a platit niciodata pensia limentara si ... (vezi toată discuția)
Ajutor çhicireanu liliana çhicireanu liliana Fostul concubin nu a platit pensia alimentara de de 4 ani si nici nu a participat la cresterea si intretinerea lor de aceea as dori decaderea din drepturi sii ... (vezi toată discuția)