avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... restituirea bunului in termen de 10 zile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

restituirea bunului in termen de 10 zile

buna ziua! in urma cu 2 luni,un porc(cu 11 purcei abia fatati) a intrat in cultura unui om ,iar acesta la indemnul politie l-a luat acasa(eu fiind plecata din tara). cand am revenit am fost la postul de politie pentru a remedia problema. domnii de la post nu au fost intocmai "profi" si mi-ai popus sa ii dau bani acelui domn sau 3-4 purcei pentru paguba ne examitata de nici un expert(din cultura dn-uli). domnul respectiv a ramas sa se gandeasca si sa imi spuna ce vrea in schimbul purceilor. a trecut o luna in care nu m-a contactat si nici nu am aflat ce doreste. am revenit la post atragandu-le atentia ca au trecut mai mult de 10 zile de cand se cunoaste proprietarul si ca acesta trebuie sa imi inapoieze bunul. abia atunci au intocmit un proces vorbel. dupa 10 zile de la intocmirea procesului verbal am revenit pentru a-mi recupera bunul de drept. acel domn a refuzat crandu-mi 10 saci de porumb ce i-am dat ,insa i-a luat iar porcii tot nu mi-ia dat. am facut plangere pentru al trimite in judecata, la sectie. a trecut o luna ,iar domnul ce se ocupa de acest caz nu imi ofera nici un raspuns concret tot evitand sa imi spuna clar daca a trimis sau nu dosarul si sfatuindu-ma sa ii dau acelui domn 3-4 purcei.
domnul agent procedeaza corect? nu ar fi trebuit ca dupa aceste 10 zile ,de cand s-a implinit termenul legal, domnul agent nu ar fi trebuit sa mearga cu mine sa imi restitui bunul? cat dureaza rezolvarea unui dosar ? ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?#-o
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Chemat la audiere de procuror Geaninav Geaninav Bună seara! Am depus o plângere în potriva unui domn ce mi-a luat o scoara (cu 11 purcei) de pe terenul acestuia (a ieșit din curte) . Eu fiind plecata din ... (vezi toată discuția)
Câștig de cauza? Geaninav Geaninav Bună seara! Am depus o plângere în potriva unui domn ce mi-a luat o scoara (cu 11 purcei) de pe terenul acestuia (a ieșit din curte) . Eu fiind plecata din ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)