avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune materiale si morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune materiale si morale

După doua procese câștigate de executare silita cu o firma de recuperare cum pot obține daune materiale si morale, care au fost provocate prin poprirea conturilor de credit, care a dus la scadentarea lor

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de procesele penale ContSters328245 ContSters328245 Buna ziua Am cateva intrebari: 1. in cazul depunerii unei plangeri penale ca parte vatamata, in cazul in care se ajunge la proces, iar procuratura pierde ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor! am avut un dosar de executare silita, dar am contestat ... mshboss mshboss Bună tuturor! Am avut un dosar de executare silita, dar am contestat în instanta și am câștigat procesul. Intrebarea mea este, pentru daune morale în ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog si pe mine - insolventa bbn_1982 bbn_1982 Buna ! Am si eu o intrebare. O firma m-a dat in judecata ca nu am platit toate facturile scadente. In instanta cu siguranta va castiga, chiar daca eu platesc ... (vezi toată discuția)