avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... agentie de turism incalca conditiile contractuale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

agentie de turism incalca conditiile contractuale

As dori sa ma informati cu privire la drepturile pe care le am in conditiile in care o agentie de turism a incalcat conditiile contractuale. Ce organe pot sesiza? La cine ar trebui sa fac o plangere? Care sunt sanctiunile in astfel de cazuri?

Saptamana trecuta am fost intr-un concediu in Crimeea. In contract erau stipulate urmatoarele: cazare in fiecare noapte ( 6 nopti) + mic dejun si cina.
Din cele 6 nopti, am dormit doar 3 la hotel , restul in microbuz. Mic dejunul mi-a fost oferit doar in cele 3 nopti dormite la hotel fara cina. Restul de 3 nopti, nu am avut parte nici de cazare, nici mic dejun, nici cina.

Deoarece s-a stricat microbuzul, o noapte din cele 3( fara hotel) am dormit-o la un han cu capul pe masa fara dejun si cina.

Sunt epuizata ci afectata din punct de vedere al sanatatii: picioare umflate, dureri de spate, etc. As vrea sa obtin banii pt ceea ce nu ne-a oferit dar refuza vehement cu un comportament impulsiv. Cum pot proceda?

In asteptarea raspunsului dvs
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cota tva 9% turism georgeschiopu georgeschiopu In cazul in care avem un restaurant dat in locatie , in cadrul unui hotel , hotelul vinde pachete de cazare(cu mic dejun , demipensiune si pensiune ... (vezi toată discuția)
Calcul taxa hoteliera danutza-ali danutza-ali am fost cazata la doua hoteluri diferite din cadrul aceleasi localitati si cu toate ca pretul afisat la receptie era acelasi respectiv 300 lei/noapte cu mic ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)