avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Doresc sa cumpar un teren prin oferta directa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Doresc sa cumpar un teren prin oferta directa

Buna
Doresc sa cumpar un teren prin oferta adirecta si administratorul judiciar mia zis ca trebuie sa depun o garantie de 2000 euro si atunci voi primi un proces verbal de adjudecare direct in care se stipuleaza ca voi plati restul sumei pana la 8500 euro pana la sfarsitul anului si 4400euro utlima transa si atunci se va face contract de propietate.
vreau sa va intreb innainte sa fac plata avansului ar trebui sa primesc ceva pe baza caruia sa fac plata in cont sau dupa mi se elibereaza procesul verbal si el este ca un precontract

Multumesc

Alte discuții în legătură

Constructorul vrea să ne dea avansul înapoi Ancuta Diana Ancuta Diana Buna ziua! Ma confrunt ch o problemă. Am plătit de 3 luni și ceva un avans pentru o locuinta , suma de 8500 euro. Am făcut un precontract la notar . ... (vezi toată discuția)
Avans cumparare - plati in timpul precontractului liviu f liviu f Daca in timpul valabilitatii precontractului cumparatorul face mai multe plati fara a se specifica in precontract care este suma care reprezinta avans, la o ... (vezi toată discuția)
Precontract casa balasaf balasaf Buna ziua! in data de 30.07.2015 am semnat un precontract pentru cumpararea unei case, dand un avans de 2000 euro si urmând ca pana in data de 30.11. 2015 sa ... (vezi toată discuția)