avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Condiții garanție led samsung
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Condiții garanție led samsung

Bună ziua
Am achiziționat în 7.05.2015 un smart TV Samsung. Acum 3 zile suportul ,talpa, televizorului a cedat pur si simplu și televizorul a picat de pe mobila.în exterior nu are eclanul spart dar în interior da.
Am fost la service-ul autorizat și am primit o medalie în care se spune ca nu poate fi reparat deoarece are acțiune mecanica la ecran dar nu spune nimic de talpa.le-am explicat ca nu s-a spart din vina mea ci din vina calității proaste a suportului dar mi-au spus ca asta e!
Pot sa rezolv cumva aceasta nedreptate@
Cel mai recent răspuns: Adeaa , utilizator 11:24, 12 Noiembrie 2016
Depuneti o reclamatie la ANPC.
Am depus dar vroiam sa știu dacă merita sa aștept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emag sustine ca am spart tv-ul ce l-am trimis retur. cum sa procedez? chetraruc chetraruc Nu, nu am spart niciun TV. L-am trimis retur pentru ca pur si simplu nu mi-a placut produsul. Azi am fost sunat si mi s-a spus ca TV-ul este spart dar ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu un televizor aflat in garantie? marichescu marichescu Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez cu un televizor care in garantie i s-a spart display-ul la montarea pe perete prin tinerea cu mana de ecranul acestuia. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telefonul de la (emag),reclamație la (anpc) Corina271 Corina271 Buna ziua! Am cumpărat un telefon de la EMAG în anul 2018 iar de curând mi-a apărut o pata galbena pe ecran. L-am trimis în garanție iar cei de la ... (vezi toată discuția)