avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Reeditarea unei carti
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Reeditarea unei carti

Sora defunctului poate reedita cartea ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:25, 13 Noiembrie 2016
Buna ziua,
DA!
In ce conditii ?
Depinde de cine are drepturile de autor (de ex. daca au fost cedate sau cesionate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de moștenire într-o situație particulară de fraternitate: ... sunsray sunsray Drept de moștenire într-o situație particulară de fraternitate: Defunctul este frate și după mamă și după tată, cu sora X. Tatăl acestora, în ... (vezi toată discuția)
Publicare traducere existenta de catre o alta editura margot11 margot11 Buna ziua, apelez la dvs. in dorinta de a obtine o lamurire. Pe scurt, am tradus o carte la o editura acum vreo 10 ani, iar in prezent o alta editura se arata ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor de autor VICENTIU-VIRGILIUS VICENTIU-VIRGILIUS Sunt autor a mai multor cărţi publicate în ultimii 15 ani. Una din carţile mele, ce am publicat-o acum vreo 4 ani, am descoperit zilele acestea că este ... (vezi toată discuția)