avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ANAF POATE OPRI MASINI IN TRAFIC 2016?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ANAF POATE OPRI MASINI IN TRAFIC 2016?

Pe net apar o serie de informatii ca ANAF "ar putea" opri masini in circulatie,pentru control. Aceste siteuri folosesc aceasta informatie falsa pentru a atrage pe oricine si in scopul de a arata niste reclame necerute de nimeni! Care este adevarul in acest lucru:-intradevar in anul 2016 ANAF are voie sa ma opreasca din circulatie pentru control sau nu? Exista o lege ferma in acest sens? Astept raspuns pe belacsaba2009@yahoo.com Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2016
HUBARDONI, utilizator
Cel mai recent răspuns: HUBARDONI , utilizator 07:41, 14 Noiembrie 2016
Nu exista nicio reglementare si pe de alta parte nu exista nicio justificare/niciun rationament logic pentru care ANAF ar putea sa opreasca masini in trafic.
Ce ar putea sa verifice Inspectorii ANAF in trafic?
GRESEALA mea este ca nu am scris ca e vorba de masini care transporta marfa. In cazul masiinilor care transporta marfa ar avea ce controla! Deci intrebarea suna corect asa: ANAF are voie de a opri in trafic pentru control masini care transporta marfa in 2016?
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2016
HUBARDONI, utilizator
oprirea autovehiculelor in trafic se face numai de catre agentii de politie.
In concluzie: circul cu autoutilitara incarcat cu marfa cu foaie de parcurs, aviz de expeditie a marfii etc,dar in vederea controlului documentelor ANAF nu ma poate opri pentru verificarea acestor documente,numai politia. Am citit undeva ca se intrevede schimbarea reguriilor de circulatie, tocmai pentru a introduce textul, ca ANAF va primi permisiunea de a opri masiniile care transporta marfa,in vederea verificarii documentelor. Daca nu ma insel era un articol Avocatnet.ro. Am vrut doar sa aflu ca aceasta modificare a reguriilor de circulatie a avut loc deja sau inca nu! Stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de expeditie pam-logistica pam-logistica buna ziua! sunt administratorul unei case de expeditie de transport intern si international de marfuri si am achizitionat o autoutilitara cu masa maxima ... (vezi toată discuția)
Cat timp poti fi retinut de echipajul de la circulatie pentru verificare? alexandruteutisan alexandruteutisan 1)Daca un echipaj de circulatie te opreste in trafic (control de rutina) tu esti in regula din toate puntele de vedere legale Nu este actiune organizata Cat ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)