Pe net apar o serie de informatii ca ANAF "ar putea" opri masini in circulatie,pentru control. Aceste siteuri folosesc aceasta informatie falsa pentru a atrage pe oricine si in scopul de a arata niste reclame necerute de nimeni! Care este adevarul in acest lucru:-intradevar in anul 2016 ANAF are voie sa ma opreasca din circulatie pentru control sau nu? Exista o lege ferma in acest sens? Astept raspuns pe belacsaba2009@yahoo.com Multumesc!
Nu exista nicio reglementare si pe de alta parte nu exista nicio justificare/niciun rationament logic pentru care ANAF ar putea sa opreasca masini in trafic.
Ce ar putea sa verifice Inspectorii ANAF in trafic?
GRESEALA mea este ca nu am scris ca e vorba de masini care transporta marfa. In cazul masiinilor care transporta marfa ar avea ce controla! Deci intrebarea suna corect asa: ANAF are voie de a opri in trafic pentru control masini care transporta marfa in 2016?
In concluzie: circul cu autoutilitara incarcat cu marfa cu foaie de parcurs, aviz de expeditie a marfii etc,dar in vederea controlului documentelor ANAF nu ma poate opri pentru verificarea acestor documente,numai politia. Am citit undeva ca se intrevede schimbarea reguriilor de circulatie, tocmai pentru a introduce textul, ca ANAF va primi permisiunea de a opri masiniile care transporta marfa,in vederea verificarii documentelor. Daca nu ma insel era un articol Avocatnet.ro. Am vrut doar sa aflu ca aceasta modificare a reguriilor de circulatie a avut loc deja sau inca nu! Stie cineva?