Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 vasy_282828	                   

Am incetat contractul individual de munca la unitatea X in anul 2016.
Am ramas cu zile de co din anul 2015 neefectuate pe care le am efectuat in anul ... (vezi toată discuția)
	                    vasy_282828	                   

Am incetat contractul individual de munca la unitatea X in anul 2016.
Am ramas cu zile de co din anul 2015 neefectuate pe care le am efectuat in anul ... (vezi toată discuția)

Tedeea	                   

Buna. Am tot citit articolele de aici in legatura cu acordarea CO dupa CCC dar as vrea totusi o clarificare. Intre 2015- aprilie 2017 sunt in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
	                    Tedeea	                   

Buna. Am tot citit articolele de aici in legatura cu acordarea CO dupa CCC dar as vrea totusi o clarificare. Intre 2015- aprilie 2017 sunt in concediu crestere ... (vezi toată discuția)

aom15	                   

Buna ziua! 
Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
	                    aom15	                   

Buna ziua! 
Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)