avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... extindere retea e-on gaz timisoara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

extindere retea e-on gaz timisoara

acum 6-7 ani..mi sa cerut sa fac extindere de retea pe strada ,,desii am acte cum ca este gaz pe toata strada..impreuna cu un vecin am facut extinderea,,pe costul nostru..noi nu am cedat conducta la cei de la eon niciodata ...la vremea respectiva mie mi sa cerut adeverinta de la asociatia de proprietari cat si acte la notar de la vecinu,cum ca ma lasa sa merg cu extinderea mai departe de unde sa oprit el..,,acum a sosit un alt vecin care este dupa mine ,si care sa dus la eon,,cei de la eon spun ca el nu trebuie sa ne despagubeasca..pt. teava adusa ca si el isi face extindere mai departe..in continuarea tevii aduse de noi,,pe banii nostri. este corect ca ,,chiar daca este doar o teava de extindere retea.....ca noi care am platit pt. 60m ...,,iar vecinu sa vina si sa isi faca doar 8-10 m sa nu cotizeze si la cei 60m???. sau lui de ce nu i se cere acte la notar si mi-e mi-au cerut asa ceva. de ce?

Alte discuții în legătură

Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsificata dpasztor dpasztor Primaria a pretins acordul scris al tuturor coproprietarilor de drum pentru amplasarea unei tevi de gaz subterana. Doi dintre vecinii mei au obtinut ... (vezi toată discuția)
Racord gaz la retea privată diana.moldovan diana.moldovan In situatia in care Compania de gaz mi-a dat acordul pentru racord la gaz fara sa verifice ca apartine unei retele private, cum pot proceda? Îi pot da in ... (vezi toată discuția)