gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Ma refeream daca dupa moartea mamei voi fi nevoit sa impart apartamentul cu sotul mamei?
nu trebuia mama cumva sa ma treaca in actele apartamentului intrucat mama mai iare un frate dupa moartea mameui apartamentul cui va ramane?
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 maria.dinca	                   

buna ziua,
in urma succesiunii dupa tatal sotului, casa i-a ramas acestuia cu obligatia sa o intretina pe mama sa pana la moartea ei (clauza viagera). ... (vezi toată discuția)
	                    maria.dinca	                   

buna ziua,
in urma succesiunii dupa tatal sotului, casa i-a ramas acestuia cu obligatia sa o intretina pe mama sa pana la moartea ei (clauza viagera). ... (vezi toată discuția)

madalinaleonte	                   

Buna ziua! Mama a primit o casa de la actualul sot (casatorita doar religios),cu drept de habitatie pentru el,cu contract de vanzare-cumparare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
	                    madalinaleonte	                   

Buna ziua! Mama a primit o casa de la actualul sot (casatorita doar religios),cu drept de habitatie pentru el,cu contract de vanzare-cumparare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)

annes3	                   

buna ziua - am si eu o rugaminte la dvs cine ma poate ajuta cu un sfat. urmeaza sa ma casatoresc si mama mea vrea sa-mi lase casa sub o forma in care sa nu ... (vezi toată discuția)
	                    annes3	                   

buna ziua - am si eu o rugaminte la dvs cine ma poate ajuta cu un sfat. urmeaza sa ma casatoresc si mama mea vrea sa-mi lase casa sub o forma in care sa nu ... (vezi toată discuția)