avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Termen intrunire comisie fond funciar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Termen intrunire comisie fond funciar

Care este termenul legal , socotit de la data adresarii cerererii , in care o comisie locala de aplicare a legii fondului funciar este obligata sa se intruneasca si sa rezolve cererea de anulare a unui titlu de proprietate ilegal / eronat emis ? Si care este temeiul legal , va rog !

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate,din nou cmoise cmoise Buna ziua, am si eu o intrebare:unde ar trebui sa ma adresez pentru modificarea unui titlu de proprietate emis numai pe numele unui mostenitor(din 5 ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca titlurile de proprietate? viot viot Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu cine trebuie sa fac proces pentru a modifica niste titluri de proprietate eliberate gresit? Cu primaria? comisia de ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare/ modificarea/ constatarea nulitatii titlului de proprietate Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. S-a emis un titlu de proprietate in baza Legii 18/1991. Ulterior se constata de catre Comisia Locala de fond funciar ca una dintre parcelele ... (vezi toată discuția)