avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Autoturism instrainat - asigurare prelungita !
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Autoturism instrainat - asigurare prelungita !

Am vandut un autoturism unui cetatean cu buna credinta ca acesta il va inmatricula pe numele sau dar urmarile nu au fost aceleasi cu intelegerea. Dupa 12 luni de la data vanzarii respectivul cumparator nu a inmatriculat auto si a continuat sa circule cu actele pe numele meu iar asigurarea a platit-o in continuare.
Autoturismul l-am scos din evidentele fiscale.
Am luat legatura cu firma asiguratoare si am blocat CNP-ul meu pentru numarul respectiv de inmatriculare si am reusit sa blochez prelungirea asigurarii.
Sa nu ma trezesc cu amenzi sau cresteri de pret al asigurarii pentru alte bunuri din ma mir ce daune provoaca respectivu'.
In Romania sunt n asiguratorii si poate merge oriunde in lipsa mea sa faca asigurare, ca doar ce conteaza proprietarul...
Cum pot opri de tot asigurarea si pentru celelalte firme, nu au o baza de date comuna ? Exista vreo rezolvare ?
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2016
AlexandruEmilianIonut, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Problema asigurare auto georgebabiuc1981 georgebabiuc1981 Buna seara! In anul 2014 am vândut o mașina cu contract de vânzare cumpărare, am fost la financiar si am dat omului certificat fiscal si tot ca avea ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism gheorghe1938 gheorghe1938 se poate cumpara un autoturism si dupa sa se poata pastra documentele (certificatul de inmatriculare, cartea de identitate, asigurarea, rovinieta) pe numele ... (vezi toată discuția)