avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta stagiu de cotizare

Buna ziua.

La anumite locuri de munca se cere adeverinta stagiu de cotizare. Pentru ce este folosit aceasta adeverinta si ce se intampla daca aduci o adeverinta de la penultimul angajator si nu de la ultimul?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:37, 16 Noiembrie 2016
Adeverinta de stagiu de cotizare nu-l ajuta cu nimic pe angajator . Poate v-a solicitat adeverinta de vechime..
Exact. Este vorba de adeverinta de vechime. Se poate duce adeverinta de la penultimul angajator sau trebuie de la ultimul angajator.
II puteti duce de la penultimul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati -ma sa merg in somaj Lesjani Lesjani Am lucrat in ultimi 24 luni 23 am incetat un contract 01 01 2013 la care am lucrat 2 ani 1 luna de la ei adeverinta de somaj si ad de vechime am inceput un ... (vezi toată discuția)
Somaj-reguli noi? Georgi1 Georgi1 Am o mare rugaminte ...Azi am fost dupa multe programari (la ITM,la financiar,la somaj) sa-mi depun dosarul pt somaj...si stupoare....Desi nicaieri nu scria ... (vezi toată discuția)
Concediere kiro kiro As vrea sa stiu daca exista variante de concediere ce pot sa imi permita sa iau somaj, cu exceptia aceleia in care angajatorul trebuie sa faca restructurari? (vezi toată discuția)