avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Definitie parcelare pe doua randuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Definitie parcelare pe doua randuri

Buna ziua,

Am o diferenta de opinii cu directia de pompieri privitoare la accese intr-o documentatie de PUZ. Beneficiarul meu are doua parcele, una in spatele celeilalte, cu un drum de servitute de 4 m latime pentru parcela din spate. Lungimea drumului de servitute este mai mare de 30 de metri. Conform regulamentului general de urbanism, pentru cazul in care drumul de acces este mai lung de 30 de metri, trebuie sa am fie un loc de intoarcere, fie - in cazul parcelarii pe doua randuri, 7m latime. Dupa cunostintele mele, parcelare pe doua randuri inseamna de o parte si de alta a drumului. Dupa parerea pompierilor, parcelare pe doua randuri inseamna doua case, una in spatele celeilalte.

Exista vreo lege unde se defineste parcelarea pe doua randuri?

Alte discuții în legătură

Care e latimea minima pentru un drum de servitute? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)
Distanta legala pt. drum de servitute: 4m sau 7m? gabi-mirela gabi-mirela In anul 2007 am achizitionat un teren in Domnesti-Ilfov care beneficiaza de un drum de servitute cu latimea de 4m si lungimea de 60m. In anul 2010 am vrut ... (vezi toată discuția)
Latimea minima a unui drum de acces in interiorul curtii - partaj flori9 flori9 Exista vreo lege care sa spuna exact care este latimea minima a unui drum de acces in interiorul curtii, la un partaj ce urmeaza sa se faca? (vezi toată discuția)