avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Facturare servicii instalatii la bunuri imobile ptr. ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Facturare servicii instalatii la bunuri imobile ptr. persoane fizice si persoane juridice neplatitoare de tva

Buna ziua ,
Am un srl infiintat in Romania platitor de tva care urmeaza sa presteze in UE, instalatii la bunuri imobile ptr. persoane fizice si persoane juridice neplatitoare de tva . Care este modul de facturare? Cine trebuie sa plateasca tva si cui ,statului roman sau statului strain ,stiind ca in situatia mai sus mentionata nu se incadreaza la taxare inversa ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - speta tva radug0314 radug0314 Buna ziua, Imi voi deschide un SRL-D al carui obiect de activitate va presupune prestarea de servicii in online catre persoane fizice, pentru trei categorii ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor tva: obligatie inregistrare in reg. op. intracomunitari gabriel999 gabriel999 Buna Ziua, Din cate am inteles din discutiile pe diverse forumuri, o societate SRL (vanzare de licente IT) care aplica scutirea de TVA conf. art. 152 Cod ... (vezi toată discuția)