Fănel Plopeanu 
	    	Consultant asigurari

Fănel Plopeanu 
	    	Consultant asigurari	    

Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 bizic ioana	                   

o societate care are contract de prestare servicii pentru o firma de asigurare/reasigurare , este platitoare de tva?
 (vezi toată discuția)
	                    bizic ioana	                   

o societate care are contract de prestare servicii pentru o firma de asigurare/reasigurare , este platitoare de tva?
 (vezi toată discuția)

pivoca2004@yahoo.com	                   

Vreau sa desfasor o activitate care se refera la asigurari obligatorii ,iar pentru acest lucru inchei un contract cu un broker de asigurare care imi pune la ... (vezi toată discuția)
	                    pivoca2004@yahoo.com	                   

Vreau sa desfasor o activitate care se refera la asigurari obligatorii ,iar pentru acest lucru inchei un contract cu un broker de asigurare care imi pune la ... (vezi toată discuția)

Supralex	                   

Buna ziua, am o mare nelamurire si in masura in care ma puteti ajuta v-as ramane profund indatorat. In ce conditii poate o societate de intermediere ... (vezi toată discuția)
	                    Supralex	                   

Buna ziua, am o mare nelamurire si in masura in care ma puteti ajuta v-as ramane profund indatorat. In ce conditii poate o societate de intermediere ... (vezi toată discuția)