avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concubinaj - bun comun - aport comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concubinaj - bun comun - aport comun

- x traieste in concubinaj cu Z de 16 ani.

- x a cumparat mai multe bunuri imobile, iar Z a contribuit in cota egala cu bani insa bunurile au fost cumparate doar pe numele x..

- exista dovezi -ordine pe plata etc- care dovedesc ca z a scos bani chiar in ziua cumpararii.

ce poate face z ?

merci
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:38, 1 Septembrie 2009
Da, exista probleme serioase...
E totusi nedrept sa fie asa.Ar trebui sa existe o reglementare legala a acestei situatii de fapt care este concubinajul.
Totusi, daca este nedrept si daca exista mari probleme, Z are si el mijloace legale de aparare in cadrul procesului, dar la randul lor complicate...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viata in concubinaj mierla mierla ce se intampla dupa 5 ani petrecuti in concubinaj?ce drepturi legale pot avea partenerii dupa despartire in ceea ce priveste partajul....exista o lege???am ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament, eventual bunuri, in cazul concubinajului Grati Grati Buna seara, [b]Ma poate cineva ajuta intr-un caz...bizar?[/b] Am fost casatorita, am divortat de 10 ani, dupa divort eu am cumparat un apartament, cu plata ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un concubin laly laly hristos a inviat. as avea si eu nevoie de un raspuns. am un apartament cumparat impreuna cu o alta persoana. am locuit impreuna 7 ani in urma cu ceva timp a ... (vezi toată discuția)