avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidare Anglia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidare Anglia

Stie cineva daca se da lichidare in Anglia? Am o cunostinta care a primit 10000 de euro lichidare dupa 10ani lucrati in acelasi loc in Italia (cate o mie pentru fiecare an). Eu am muncit un an in Anglia, daca stie cine daca e valabila si aici dog sa-mi lasde in mesaj. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 18 Noiembrie 2016
Pentru a primi mai multe lamuriricu privire la problema dvs puteti contacta Biroul Ataşatului pentru probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord
Tel.: +44(0)20 7937 8125

e-mail: londra.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular u1 Roxana Balasa Roxana Balasa Cum procedez sa pot obtine formularul U1 din Marea Britanie (vezi toată discuția)
Preaviz intrerupere munca cand ai pana in 30 zile lucrate Gabitaaa Gabitaaa Buna ziua, in cazul in care ai lucrat pana in 30 zile cat este per de preaviz din partea angajatului in cazul in care acesta vrea sa renunte? Multumesc (vezi toată discuția)
Obtinere formular u1 sau u2 on line?!?!?buna ziua! un roman care a lucrat in anglia timp de 8 ani , a ... Katalyna78 Katalyna78 Buna ziua! Un roman care a lucrat in Anglia timp de 8 ani , a sosit in Romania fara a fi obtinut adeverinta u1 sau u2. Le poate solicita online? Si care ar fi ... (vezi toată discuția)