avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul auto pentru o autorulota
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul auto pentru o autorulota

Am achizitionat din strainatate o autorulota. Ieri am depus declaratia pentru stabilirea impozitului. In declaratie am incadrat-o la autoturisme cu capacitatea intre 2001 si 2600 cmc ( are 2499 cmc).Astazi am aflat ca de fapt trebuia incadrata la " Alte vehicule cu tractiune mecanica cu masa totala maxima autorizata de pana la 12 tone,inclusiv".
Se mai poate schimba incadrarea si obtine o noua decizie de impunere si cum trebuie procedat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual perlutina perlutina Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)
Impozit pentru o autorulota acaloinescu acaloinescu Buna ziua. Mi-a murit sotul in urma cu un an si am facut succesiunea dupa el impreuna cu cei doi copii. Am fost la Administratia locala de plati taxe si ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul impozit anual autovehicul n1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to stanley stanley Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to ... (vezi toată discuția)