avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cu acordul partilor vs CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cu acordul partilor vs CM

Buna seara ,

Am intampinat urmatoarea problema:

Salariatul x si-a scris cererea de incetare cim cu acordul partilor in data de 05.10.2016 cu incetare in data de 06.10.2016 care a fost aprobata si inregistrata in Revisal.
Astazi data de 18.11.2016 fostul salariatul a prezentat la sediul firmei CM acordat in data de 10.10.2016 incepand cu data de 05.10.2016 cu o cerere in care ne solicita sa ii anulam incetarea cim.

Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 18 Noiembrie 2016
Se anuleaza incetarea c.i.m. si dupa terminarea concedului medical se inceteaza din nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in cazul unui salariat invalid gradul 1. ami_ru ami_ru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Avem un salariat care are decizie medicala asupra capacitatii de munca cu incadrare la [b]gr. 1 ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim unui salariat care doreste acest lucru ContSters86219 ContSters86219 va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in cazul in care un salariat care are CIM pe durata nedeterminata, ma anunta azi ca de miine nu mai vine la munca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cu acordul partilor in timpul concediului medical al salariatului sabinna sabinna Poate inceta contractul individual de munca cu acordul partilor in perioada de concediu medical al salariatului ? Nu e vorba de concediere..... (vezi toată discuția)