avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de deces roman cu dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de deces roman cu dubla cetatenie

Buna seara .
Va rog spuneti-mi cum ma puteti ajuta sa procur certificatul de deces al socrului meu decedat la New York anul trecut , cetățean roman si american ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:00, 19 Noiembrie 2016
Puteți solicita Consulatului României din New York să vă ajute pentru procurarea certificatului de deces al socrului dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la DEPABD Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces geanus geanus Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Cum pot procura certificatul de deces al socrului meu decedat anul trecut in SUA , având in vedere ca nu am pe ... (vezi toată discuția)
Mă aflu momentan în vizită la iubitul meu american, în new ... iulia.22 iulia.22 Mă aflu momentan în vizită la iubitul meu american, în New York. El dorește să îmi facă un cadou în bani ce depășește suma de 25.000 lei. Cum putem ... (vezi toată discuția)
Ref.la aducerea cenusei umane in romania. TinaDina TinaDina Buna ziua! Cumnatul meu, cetatean american, a decedat luna trecuta la New York, fiind incinerat potrivit dorintei lui. Fata lui doreste sa aduca in Romania o ... (vezi toată discuția)