avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... talon suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

talon suspendat

Salut in seara de sambata am fost oprit de un echipaj de politie (MAI) , unde mi a fost luat si talonu , motivu fiind anvelopele in stare de uzura .
Procura este pe numele tatalui meu , pot sa iau eu talonu , dupa ce masina va merge la RAR?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:37, 19 Noiembrie 2016
Nu o sa va elibereze dvs. certificatul de înmatriculare.

Pai si daca tatal este plecat din tara nu pot face nimic?
Puteti ridica talonul numai in baza unei procuri autentificate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ridic talonul masinii de la politie? alexutzu1234 alexutzu1234 Buna ziua am o problema mare am fost oprit pe drum de politie si de R.A.R si mia fost luat talonul de la masina pentru ca aveam stopurile fumuri mia dat dovata ... (vezi toată discuția)
Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat. contestare amenda + recuperare talon? weezy weezy Buna tuturor. In data de 17 05 2012 ora 21 am fost oprit de un echipaj de politie pe E 583 am primit amenda si mi s-a retinut talonul pentru anvelope uzate. ... (vezi toată discuția)