Buna ziua,
Sunt in divort cu sotul meu avand si 3 copii mici. Divortul este destul de urat pt ca lui ii place sa fie cu scandal, spectacol, etc. Fiind un f bun manipulator a reusit sa manevreze si copii sa spuna ca nu vor sa se mute de la locuinta actuala. Despartirea a fost urata si nu m-a lasat sa iau copii cu mine. A reusit si sa castige in prima instanta domiciliul copiilor, eu fiind cea care am cerut sa se stabileasca domiciliul la mine. Ce sanse mai am in apel sa intorc aceasta hotarare. Orice as face parca totul este impotriva mea. El nu are venituri totusi judecatorul nu a tinut cont. Copii nu pot sa ii vad aproape deloc. Este o situatie destul de tragica si parca imi pierd si speranta ca imi voi putea lua copii.
Stimată doamnă, în situaţia dumneavoastră, trebuie să faceţi neapărat reclamaţii la DGASPC, Serviciul "Abuz şi neglijare" şi la Autoritatea Tutelară din localitatea unde sunt copiii. În reclamaţia dvs., descrieţi exact ce aţi scris şi aici şi cereţi intervenţia lor, pentru a nu vă înstrăina de copii. De asemenea, cereţi audienţă la conducătorii acestor instituţii, în urma audienţelor veţi primi răspunsuri oficiale la plângerile dvs.
Scrieţi emailuri soţului, în care să-l rugaţi să vă permită să scoateţi copiii la plimbare, la joacă, spuneţi-i că e interesul superior al minorilor să aibă şi mamă, şi tată.
Mergeţi în vizită la copii cu martori care sunt dispuşi să depună mărturie în instanţă.
Trebuie să deschideţi ordonanţă pentru un program provizoriu de vizită, în urma ordonanţei respinse, arătaţi că tatăl vă interzice accesul la copii.
Am facut plangeri si sesizari peste tot, la Protectia copilului, la Politie, la Inspectoratul scolar (deoarece am avut probleme si la scoala ca nu imi puteam vedea copii), toate institutiile mi-au raspuns ca nu au autoritatea de a se implica atata timp cat copii nu sunt abuzati si divortul nu este definitiv.
Ordonanta pt program de vizitare nu am facut, pt ca este f posibil ca divortul sa se termine inaintea ordonantei la cat de greu merge judecata si termenele destul de lungi.
Acum se judeca apelul pt ordonanta presidentiala pt stabilirea domiciliului copiilor. Asta fusese si intrebarea mea initiala:ce sanse mai am acum la apel sa mi se dea castig de cauza cand in prima instanta s-a stabilit ca nu exista o urgenta de a muta copii la mine ca mama.
Custodie
Necunoscut2017
Am divortat la inceputul anului...copii au domiciliu la mine tatal avand drept de vizita zilnic.acum o luna de zile am plecat cu copii la bunici avand acceptul ... (vezi toată discuția)