avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru Curs practic de extensii gene
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru Curs practic de extensii gene

Buna ziua!

As dori sa stiu ce cod CAEN pot folosi pentru a intrui practic fete pentru a aplica extensii gene fir cu fir. Intruirea va fi practica fara teorie. De mentionat ca meseria de tehnician extensii gene nu se afla in nomeclantorul meseriilor din Romania. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Forma legala chat sms suprataxa ContSters327631 ContSters327631 Buna ziua! Doresc sa lansez un serviciu de chat prin sms, cu suprataxa, gen linia fierbinte. Am gasit servicii cu care pot colabora pentru acest proiect ... (vezi toată discuția)
Tehnician maseur dodorel62 dodorel62 Buna dimineata. Am absolvit cursul de tehnician maseur , avand toate cele 7 module terminate si as dori sa -mi deschid un cabinet la mine acasa,dar sa merg si ... (vezi toată discuția)