avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce cod CAEN pot folosi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce cod CAEN pot folosi?

Buna ziua!
Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA pentru a practica asta? Daca da, la ce cod CAEN se încadrează? 9602?
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2022
Lauramlr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:51, 25 Septembrie 2022
Pentru un salon de infrumusetare / coafor sau frizerie codul CAEN principal este 9602 – Coafura si alte activitati de infrumusetare.
Daca aveti si zona de cosmetica trebuie sa adaugati si Cod CAEN 9604 – Activitati de Intretinere corporala.
Intentionati sa vindeti si produse de ingrijire a aparului, parfumerie sau cosmetica? Atunci trebuie sa adaugati si codul CAEN 4775 – Comert cu amanuntul al produselor de parfumerie, cosmetica si a articolelor de toaleta.

Vă sfătuiesc să adăugați toate aceste obiecte de activitate și să le autorizați la Registrul Comerțului.
Intenționez să deschid PFA-ul doar pentru a aplica extensiile de gene. Bănuiesc că pentru partea de cosmetica se efectuează un curs separat și acreditarea este alta. De aceea eram nedumerită la ce cod CAEN mă incadrez deoarece la 9602 nu am văzut sa fie enumerata aceasta specializare.
Mulțumesc frumos de răspuns!
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2022
Lauramlr, utilizator
Codul CAEN 9602 se referă la următoarele activități (conform CAEN Rev. 2):
Această clasă include:
activități de spălare a părului, aranjare și tuns, coafat, vopsit, nuanțat, ondulat, îndreptat și activități similare, pentru bărbați și femei
bărbierit și aranjarea bărbii
masaj facial, manichiură și pedichiură, machiaj etc.

Deci, eu zic că se încadrează, dar dvs. ați făcut cursul și știți mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Completarea statutului societatii cu un nou cod caen judit2000 judit2000 Buna ziua. Avem un SRL asistenta de brokeraj,cu cod caen 6622.As dori sa completez activitatea firmei cu cod caen 9602,alte activitati de infrumusetare,mai ... (vezi toată discuția)