avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Interzicere trafic greu pe strada fara infrastructura ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Interzicere trafic greu pe strada fara infrastructura corespunzatoare

Buna ziua,
strada pe care locuiesc se afla in zona centrala a orasului. Din pacate, este NEasfaltata DAR, zilnic, circula masini de tonaj mare (TIR-uri). Am sesizat in scris la primarie si la politia rutiera dar ... "ca pe la noi", au raspuns evaziv si atat.
Exista legislatie care sa reglementeze traficul de mare tonaj in functie de infrastructura rutiera? Practic, care este temeiul legal prin care s-ar putea interzice accesul autovehiculelor grele pe o astfel de strada?

Doresc sa revin asupra sesizarii mele, adaugand trimiteri la legislatie.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Asigurare auto - daune masina pavel_elena pavel_elena Buna ziua. Revin pe site-ul dumneavoastra cu o alta problema sperand ca ma veti ajuta. Am o Dacie Break. Am parcat-o ca in fiecare zi pe strada din fata ... (vezi toată discuția)
Depozit materiale de constructii in oras(zona rezidentiala) cafanu cafanu Buna ziua, As vrea sa supun dezbaterii un subiect care ma intereseaza in mod direct. Locuiesc in oras, intr-o zona de case(zona rezidentiala aflata in ... (vezi toată discuția)
Trafic auto in aria de dezvoltare durabila a unui parc natural ... TFK82 TFK82 Trafic auto in aria de dezvoltare durabila a unui parc natural Buna seara, Locuiesc in Parcul Natural Lunca Muresului (Arad) in zona de dezvoltare durabila. ... (vezi toată discuția)