avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantie imobiliara

In 1996 s-a emis un contract de garantie imobiliara (si inregistrat in CF cu interdictie de instrainare, grevare in favoarea bancii) in favoarea BANKCOOP de la care am accesat un credit. Intre timp am platit intreg creditul si banca a falimentat in anul 2000. Saptamana trecuta am scos un extras CF pe care inca apare terenul si casa ca garantie in favoarea bancii. Intrebarea mea:

- nu trebuia ridicata nota din CF automat de catre banca?
- ce se poate face acum ca aceasta nota sa fie stearsa din CF, cui sa ma adresez?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:07, 22 Noiembrie 2016
Buna seara,
1. Nu, trebuia sa o ridicati dumneavoastra.
2. Vedeti unde se afla arhivele BANKCOOP, obtineti o adresa care atesta ca ati platit acel credit, adresa care sa va foloseasca la C.F si apoi solicitati ridicarea garantiilor de catre C.F.
Cateva date dar va sfatuiesc sa le luati cu titlu de inventar:
BANKCOOP – Banca Generala de Credit si Promovare SA se afla in faliment, fiind reprezentata prin lichidatorii judiciari:
- RVA INSOLVENCY SPECIALISTS SPRL, cu sediul in Bucuresti, str. Turturelelor nr. 11A, et.4, sector 3, tel 021/321.44.53, fax 021/322.42.29, e-mail office@rva.ro si
- PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS RECOVERY SERVICES SPRL, cu sediul in Bucuresti, str Costache Negri nr. 1-5, clădirea Opera Center, et. 5, sector 5, tel. 021/202.86.00, fax 021/202.87.00, e-mail speranta.munteanu@ro.pwc.com
Daca nu, formulati o adresa la BNR care ar putea sa stie unde sunt aceste arhive.
Aveti de alergat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare ipoteca livia.mazare livia.mazare in 2001 a fost cumparat un imobil care era ipotecat la banca de credit cooperatist bankcoop s.a. intre timp a fost achitata datoria catre banca dar nu au fost ... (vezi toată discuția)
Girare bankoop s.a titanoi titanoi am girat cu un apartament in1996 la Bankoop pt un credit ,as vrea sa stiu cum sa fac ca sa se stearga din cartea funciara avand in vedere ca aceasta banca nu ... (vezi toată discuția)
Arhivele bancoop vasileoas@yahoo.com vasileoas@yahoo.com Unde gasesc arhiva bancoop din Sinnicolau Mare jud.Timis (vezi toată discuția)