avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general punct lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

punct lucru

buna ziua
am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj.
ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte prezinta la admistratia teritoriala Botosani?
mentionez ca doreste sa aiba circa 20/25 angajati care vor desfasura activitatea la puntul deschisin cluj.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 21:17, 19 Septembrie 2009
Data inregistrarii punctului de lucru la ORC.
Daca o firma are sediul intr-un oras iar punctele de lucru sunt in altul, din acelasi judet, unde depune declaratiile fiscale si cele pentru contributiile sociale ale angajatiilor ? Dar contractele de munca?
Va rog dati-mi un raspuns , nu ma descurc .
Contractele de munca se depun la ITM teritorial. Declaratiile aferente salariilor la Casa de sanatate , Casa de pensii , AJOFM teritoriale.
Declaratiile fiscale, se depun la Administratia financiara din orasul unde este sediul social al firmei.
Doar in cazul in care aveti 5 sau mai multi salariati la punctul de lucru, trebuie sa aveti cod fiscal separat pentru punctul de lucru respectiv, de la Administratia financiara din acel oras si in acest caz, declaratia cu impozitul pe salarii aferenta acelui punct de lucru se depune in acel oras. Tot acolo se face si plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru obee obee Buna. Fiind o asociatie in domeniu social, avem diferite sedii secundare unde ne desfasuram activitatea. Aceste sedii se considera a fi puncte de lucru? Daca ... (vezi toată discuția)