avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate profesii liberale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate profesii liberale

profesiile liberale se pot practica in absenta unei forme juridice sau pfa? ma intereseaza daca pot practica de exemplu o profesie liberala fara sa fiu anjagata undeva sau sa lucrez in cadrul unei organizatii, ci pur si simplu daca pot lucra pe cont propriu.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 08:49, 23 Noiembrie 2016
Puteti lucra pe cont propriu,in forma de organizare prevazuta de legea speciala care carmuieste profsia liberala respectiva (medic, avocat, notar, executor judecatoresc, arhitect) insa fiscal veti fi tratata fie ca PFA fie ca un SRL(de exemplu in cazul arhitectilor sau contabililor autorizati).
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
ContSters338589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl? Euromintl Euromintl Buna ziua, In curand ar trebui sa incep o colaborare project based cu o firma care nu are nici un fel de forma juridica in Romania.In incercarea de a ma ... (vezi toată discuția)
Procedura de autorizare profesii liberale Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Am incercat sa deslusesc care sunt profesiile liberale (lista actualizata) si care este procedura de autorizare in cazul acestora. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Pfa - dar ce anume?????? iki iki Buna ziua tuturor, as avea o intrebare , am terminat ASE la contabilitate si informatica de gestiune si am un curs de inspector resurse umane , ce ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)