avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Parcare masini
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Parcare masini

Buna seara,

Existe vreo lege care obliga detinatorii de masini, sa isi parcheze masinile in garaj?

Concret: in parcarea de la bloc, exista o persoana care are masina dar NU are carnet, deci nu o muta din locul respectiv (ocupa locul degeaba), exista o persoana care nu si-a mutat masina de vreo 5 ani, exista o persoana care are 2 garaje si 5 masini (dintre care 2-3 nu le muta cate 3-4 zile dar garajele nu le foloseste). Astfel unii ajungem sa ne parcam masina la 2-3 blocuri distanta din cauza acestor persoane. Ce s-ar putea face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:24, 23 Noiembrie 2016
nemernicu91 a scris:

Buna seara,

Existe vreo lege care obliga detinatorii de masini, sa isi parcheze masinile in garaj?




Nu exista astfel de dispozitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces garaj ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Aseara am fost in vizita la parinti mei si de obicei parchez pe aleea unui garaj unde o firma are inchiriat spatiul respectiv. Baietii care au ... (vezi toată discuția)
Eterna intrebare : spatiul din fata garajului personal , garaj ... serpe66 serpe66 Spatiul/Parcarea din fata garajului personal si blocarea/obstructionarea caii de acces Deci : Garajul proprietate personala se afla sub un bloc. Vizavi de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale ... Cle0 Cle0 Buna ziua, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate.Locuiesc intru-un bloc care are la subsol 5 garaje proprietate ... (vezi toată discuția)