avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... calificativ contestat in contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

calificativ contestat in contencios administrativ

Sunt profesor la un liceu.Comisia de reevaluare mi-a acordat calificativul bine pe care l-am contestat in contencios administrativ.Pe cine actionez in judecata?Comisia ,liceul?Va rog lamuriti-ma.
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 22:17, 26 Noiembrie 2016
Verificati in legea 1 din 2011 ca liceul sa aiba personalitate juridica si astfel sa aiba si capacitate de a putea formula cererea impotriva acestuia.

Vedeti si in fisa de evaluare cine este trecut la antet.

Ca sa va asigurati puteti chema in judecata si liceul si eventual puteti chema si functionarul/functionarii care au contribuit la elaborarea actelor, art.16 din legea 554/2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act administrativ otaroiu otaroiu Daca am actionat pe contencios trei institutii pt. anulare acte emise -Primaria Capitalei, Agentia pentru Protectia Mediului si Prefectura-, cfm L554/2004, pot ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns adresa ContSters72755 ContSters72755 buna ziua! As dori sa stiu in cat timp este obligat un funtionar public sa raspunda adreselor. Eu stiam ca 30 de zile, dar nu stiu daca lucratoare sau nu... ... (vezi toată discuția)
Definitivat Bartha Magdalena Bartha Magdalena Buna ziua ! În urma susținerii examenului de definitivare în învățământ am obținut o nota de care nu sunt deloc mulțumită, (având în vedere faptul ... (vezi toată discuția)