avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa fac?

Buna seara! Am nevoie urgent de un sfat.O persoana din familie,si mai exact un cumnat de al meu sa interesat foarte tare despre un lucru privat dintre mine si sotul meu desi consider ca nu ar fi avut dreptul la interesare.Acesta in cele din urma continua sa ne spuna acest lucru aflat de el si care este strict personal legat de viata mea,in continuare spune tuturor despre acest lucru.Intrebarea este :poate cineva sa dea detalii despre viata mea privata tuturor celor din familie,prietenilor si nu numai chiar si vecinilo? Deci va rog imi spuneti daca pot face o plangere impotriva lui sa il opresc? Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 20:27, 24 Noiembrie 2016
LIbertatea de exprimare este un drept garantat de constitutie. Iar sa se intereseze poate oricine.Impotriva barfitorilor nu exista lege. Poate doar bunul simt si propria constiinta..
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2016
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin filmarea sau fotografierea unei persoane, grup de persoane sau cuplu, aflate in spatii publice (ex : strada, parc) poate reprezenta o violare a intimitatii ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica are dreptul sa dispuna de ea insasi - din constitutie cernencobogdan cernencobogdan Buna ziua! Cum se interpreteaza paragraful din constitutie citat in titlu? Pate fi interptretat ca si drept de a nu executa dispozitii care pericliteaza ... (vezi toată discuția)
Denigrare din partea fostului angajator print2014 print2014 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea. De curand am fost determinata sa-mi semnez lichidarea la zi din firma in care am lucrat un an ... (vezi toată discuția)