avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cheltuiala platforma
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cheltuiala platforma

Buna seara,daca am fost implicat intr-un accident rutier in Italia,eu fiind nevinovat,cum as putea proceda sa aduc masina in Romania cu platforma?Pastrez factura si recuperez de la rca-ul celui vinovat suma platita pe platforma,sau imi ofera compania unde are vinovatul rca-ul platforma?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 20:13, 24 Noiembrie 2016
Discutati cu asiguratorul italian aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire accident rutier nicoleta74 nicoleta74 Buna seara, Tocmai am fost implicata intr-un accident rutier, in care nu sunt vinovata. Masina mea este in leasing, a fost accidentata de o masina condusa nu ... (vezi toată discuția)
Despagubiri suplimentare catalin d. catalin d. la un accident rutier, daca rca-ul nu despagubeste in totalitate dauna (stiu ca suma se calculeaza in functie de vechimea masinii, valoarea ei pe piata etc), ... (vezi toată discuția)
Instiintare din partea unei societi de asigurari Silviu79 Silviu79 Buna seara. Scriu pentru prima data pe acest forum si va rog sa-mi dati un sfat intr-o problema. In anul 2006, unchiul meu (sofer la un SC) a acrosat o masina ... (vezi toată discuția)