avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la subventia pentru caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la subventia pentru caldura

Buna ziua,
Eu am doua proprietati,un apartament in care locuiesc permanent si o casa la tara unde locuieste soacra mea si unde eu merg doar sa o vizitez,casa de la tara avand o de la ea printr un act de vanzare cumparare,deci adresa ei a fost si este in continuare acolo.Are dreptul soacra mea sa beneficieze de subventia la caldura?Mentionez ca locuinta de la tara este incalzita cu gaze si soacra mea are o pensie de urmas de 450 de lei.

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire mihaela david mihaela david Mama mea are o pensie de urmas de 450 de lei. Casa in care locuieste mi-a dat-o mie,fiica ei, printr-un act de vanzare-cumparare cu clauza de ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor in a intelege daca pot sau nu beneficia de compensatie pentru caldura ContSters172455 ContSters172455 Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati in a intelege daca pot beneficia de compensatie pentru incalzire. Datele sunt urmatoarele: 1. Locuiesc in casa cuiva ... (vezi toată discuția)