avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul de incalzire

Mama mea are o pensie de urmas de 450 de lei. Casa in care locuieste mi-a dat-o mie,fiica ei, printr-un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere,dar eu nu locuiesc acolo,ea locuind deocamdata singura in acea casa.Mentionez ca factura de gaze vine tot pe numele meu,fiica ei.

poate beneficia de ajutorul de caldura?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:56, 22 Octombrie 2014
Declaratia pe proprie raspundere o completati dv. ca proprietar cu datele dv. pe prima fila, fara a trece nimic la venituri (0 lei), iar la sectiunea "Date despre familie" - sectiunea C - o treceti pe mama dv. (ca persoana indreptatita) cu venitul dumneaei, astfel incat la incheierea declaratiei sa reiasa ca total venituri numai pensia de 450 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la subventia pentru caldura mihaela david mihaela david Buna ziua, Eu am doua proprietati,un apartament in care locuiesc permanent si o casa la tara unde locuieste soacra mea si unde eu merg doar sa o vizitez,casa ... (vezi toată discuția)
Subventie incalzire ela.m ela.m locuiesc intr-un apartament cu fiul meu minor,in noiembrie voi lua ultimii bani de la somaj,cum sa trec veniturile realizate pe cererea tip pentru ... (vezi toată discuția)
Lege ajut de incalzire mymymymy mymymymy Buna ziua, sunt propietara unei garsoniere in urma unui act de vanzare intre mine si mama din 1993 - am declarat la asoc.de proprietari ca sunt propr.in 2013 ... (vezi toată discuția)