gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 mariadaria	                   

Vreau sa divortez . Sunt cununata civil in comuna mea. Pot transfera dosarul de cununie civila in orasul unde locuiesc?am citit ca se trimite un certificat de ... (vezi toată discuția)
	                    mariadaria	                   

Vreau sa divortez . Sunt cununata civil in comuna mea. Pot transfera dosarul de cununie civila in orasul unde locuiesc?am citit ca se trimite un certificat de ... (vezi toată discuția)

ioana_livia	                   

Buna ziua . Actele de divorț trebuie înaintate in același oraș în care s-au produs cununia civila sau se poate intenta și din alt oraș ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
	                    ioana_livia	                   

Buna ziua . Actele de divorț trebuie înaintate in același oraș în care s-au produs cununia civila sau se poate intenta și din alt oraș ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)

Dan enache	                   

Sunt din Iași pot divorța in Alexandraia  (vezi toată discuția)
	                    Dan enache	                   

Sunt din Iași pot divorța in Alexandraia  (vezi toată discuția)