avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanari pronuntare Fintoc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanari pronuntare Fintoc

Buna seara,
Sunt parte intr un proces iar pe site ul judecatoriei am vazut ca a aparut exact asa : Amanari pronuntare Fintoc
As vrea sa stiu ce inseamna asta; mentionez ca este un proces de stabilire program vizitare minor.

Multumesc anticipat pt un raspuns pe limba unui nepriceput intr-ale terminologiior de specialitate.
Cel mai recent răspuns: radunadal , utilizator 19:23, 17 Februarie 2021
multumesc " simonette12 "
este raspunsul pe care l asteptam
o seara linistita !
Multumesc, asemenea!:bow:
buna seara,
E adevarat ca fiecare amanare nu poate depasi 15 zile dar cate amanari de 15 zile sunt asta nu e reglementat.
Termenul de 15 zile nu este unul absolut, aceste te, nu exista o sanctiune ptr. depasirea termenelor, au un caracter relativ, de recomandare,asa ca poate fi depasit
Fintoc este numele judecatorului care a amanat pronuntarea, nu este un termen juridic.

Alte discuții în legătură

Ajutor, nu știu cum să procedez pentru a-mi recupera permisul de conducere Asaafostsafie1 Asaafostsafie1 Complet: P7 Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: În baza art. 396 al. 1, 4 CPP raportat la art. 83 Cod Pen stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare ... (vezi toată discuția)
Când îmi pot recupera permisul de conducere? Ionut bors Ionut bors Bună ziua , nu știu cum sa procedez pentru amii recupera permisul de conducere. Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: În baza art. 396 al. 1, 4 CPP ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Maryusymf09 Maryusymf09 02.07.2020 Ora estimata: 08:30 Complet: Complet PENALamanari pronuntare jud.DUMITRU C. Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)