acum un an si ceva am avut un eveniment rutier din care nu au fost victime ci numai pagube care trebuiau suportate de polita RCA fiind valabila la momentul respectiv.Dar asta nu sa intamplat ba mai mult fiind purtat prin tribunal si consumandu- mi timp si bani eu fiind un pensionar .si in momentul de fata si agricultor Eu sint in posesia unei citatii la Jud.sect1 Bucuresti pentru data de 28 noiembrie unde se specifica,,ca se comunica cererea si inscrisurile cu mentiunea de a depune intimpinare, sub sanctiunea decaderii din dreptul de a propune probe si a invoca exceptii relative.Trebuie sa ma specific ca mai inainte am avut citatie pentru a depune intimpinre Acum ce sa fac sa bat drumul pina la Bucuresti e c am tarzie intrebarea.Multumesc celor care imi va da un raspuns
Buna ziua,
Domnule Isac Vasile, in dosarul nr. 31095/299/2016 aflat pe rolul Judecatoriei sect. 1 bucuresti, aveti calitatea de internenient fortat.
Chiar daca nu va veti prezenta acum la instanta, probabil dosarul se va amana si pentru termenul viitor formulati o solicitare de a se judeca in lipsa.
Nu pierdeti nimic, cauza este intre cele doua firme de asigurari dar legea ii obliga sa va cheme si pe dumneavoastra.
Nu aveti nimic de pierdut daca solicitati judecata in lipsa.