avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte notariale

Buna ziua,

va rog sa-mi transmiteti care este organismul care ar putea sa emita o opinie privind calitatea serviciilor unui notar public in cazul in care semnarea unui act nu s-a realizat in prezenta ambelor parti si deasemni in cazul in care incheierea de autentificare printata pe versoul unui act apartine unui alt client al respecivului birou notarial.

cu stima,
Camelia Stefan
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:37, 27 Noiembrie 2016
Buna seara,
Va puteti inscrie in fals sau sa va adresati camerei notarilor publici.
In privinta semnaturilor, daca ambele sunt ale partilor acestea puteau sa nu fie date in aceiasi zi sau in prezenta tuturor daca au fost date in fata notarului, el raspunde de autenticitatea lor nu restul semnatarilor.
Poate sa fie o eroare materiala in privinta acelei invheieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire si folosire de procura falsa leorot leorot Fratele tatalui meu este agreat total de fratele bunicii mele dinspre tata. Acest unchi de departe are anumite proprietati, destul de insemnate ca valoare. I-a ... (vezi toată discuția)
Contencios adminstrativ. dacă fișa postului unui funcționar ... archibaldo archibaldo Contencios adminstrativ. Dacă fișa postului unui funcționar public este dovedita ca act fals , dispozițiile de primar emise in baza acesteia privind ... (vezi toată discuția)
Forma act modificator Camelai Vlad Camelai Vlad Buna ziua, Ma numesc Camelia Vlad si as dori sa va adresez pe ... (vezi toată discuția)