avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pensie minima garantata
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pensie minima garantata

In ce conditii poate un cetatean roman, care urmeaza sa depuna actele pentru dobandirea cetateniei italiene, poate beneficia de pensia minima garantata de statul italian si cum poate fi aceasta suma transferabila in Romania?

Mentionez ca datorita locului de munca oferit, anii de munca nu se regasesc oficial in acte. Doar 3 ani au fost oficial trecuti si 2 ani de somaj.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Nelamurire cristyan. cristyan. buna ziua.o rugaminte la dumneavoastra:v-as ruga sa imi explicati cum ar trebui sa procedeze o persoana - cetatean roman care nu are permis de munca sau alte ... (vezi toată discuția)
Cetatenie italiana SuciuElena SuciuElena Buna tuturor , Numele meu este Suciu Elena , am dubla cetatenie (Romana + Italiana) , am 2 copii , cetateni romani si as dorii sa stiu daca se poate si ar ... (vezi toată discuția)
Pensie italia - conditii, vechime, varsta silviamarin silviamarin Am o vechime de 23 de ani de munca in Romania si de 7ani lucrati in ITALIA . Care este modalitatea de a incasa un cumul la anii de vechime pentru a intra in ... (vezi toată discuția)