avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului

Lucrez intr-o firma de aproape 5 ani de zile. Nu am primit salariul de 3 luni de zile si nici nu ii intereseaza de soarta angajatilor. Eu una as vrea sa plec si as vrea sa beneficiez de somaj. Dar ei nu vor sa imi acorde spun ca daca vreau sa imi dau demisia si cand o sa aibe ei chef o sa primesc si bani din urma
Ce imi sugerati sa fac?
Cel mai recent răspuns: machiavelli , utilizator 12:39, 2 Martie 2010
In exact aceiasi situatie sunt si eu. Bun am inteles, am deschis actiune in instanta pt plata salariior restante, dar ce facem in continuare, cuntem nevoiti sa ramanem angajati pe veci la aceste "societati" evident cu mari probleme in incasarea drepturilor salariale, neavand nici-o solutie sa putem beneficia de indemnizatia de somaj ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale ContSters197649 ContSters197649 Sunt angajata la o firma care are probleme financiare si nu am luat salariul pe 2 luni, inclusiv bonurile de masa pt care mi sa retinut (dovada) pe fluturasul ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca datorita neplatilor salariale machiavelli machiavelli Buna ziua, De ceva vreme ma confrunt cu o mare problema, firma la care lucrez nu mi-a platit salariul (toti angajatii sunt in situatia mea) (se fac 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Somaj-ce pot face pt a mi se respecta drepturile -Valy- -Valy- Lucrez la acesta firma de aprox. doi ani si jumatate. In acest an nr angajatilor a scazut drastic, numai in ultimele doua luni in jur de zece pers au fost date ... (vezi toată discuția)