avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot sa dovedesc ca sunt nevinovat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot sa dovedesc ca sunt nevinovat

Bună ziua ! Sâmbătă seara am fost la o pensiune împreună cu iubita și prietenii mei . Acolo fiind și fostul ei iubit cu alt grup de persoane. La plecare un barbat din acel grup a dat peste iubita mea și eu am intrat intre ei și am fost împins de respectivul iar din spate a venit fostul iubit și a sărit sa mă lovească. Nu a reușit întrucât lumea de acolo a sărit intre noi ,a urmat un schimb de replici el amenintând pe toată lumea de pe acolo ca îi împușcă (este angajat în armata) . Eu cu grupul meu de prieteni am plecat în urma noastră cei doi au continuat scandalul fiind loviți iar mașina celui care a început scandalul a fost avariată. A fost chemata poliția, cei doi au fost la secție și au declarat ca eu am avariat mașina . Am fost chemat la secție și eu a doua zi am dat declarație cu cele întâmplate, politia mia dat amendă cu motivul ca am participat la bătaie și respectivul cu mașina o sa fie rechemat la poliție după o săptămână să facă plângere penala pentru distrugere. Cum pot sa dovedesc ca sunt nevinovat? Martori sunt cei din grupul meu de prieteni dar el are alt martor care susține ca eu am distrus mașina (respectivul martor a primit o suma de bani sa declare asta).
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 12:59, 29 Noiembrie 2016
Buna ziua,
1. Martori,
2. Inregistratrari video de la camerele de supraveghere.
Camerele de supraveghere nu sunt în parcare . Martori am . După cele întâmplate am fost sunați și amenințați dar nu am înregistrări doar apelurile telefonice
Vinovăția dvs. trebuie demonstrată cu probe certe și nu doar pe vorbe. Deci nu dvs. trebuie să vă demonstrați nevinovăția, ci cei care vă acuză sunt ținuți să facă dovada vinovăției dvs., dacă există. Teoretic, dacă nu dvs. ați avariat mașina ci altă persoană, va rezulta din probatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din victima, vinovat... kimi_ro kimi_ro Buna seara, M-am gandit sa va scriu despre ceea ce a patit prietena mea in speranta ca poate o sa gasesc o explicatie, un ajutor, un sfat, ceva care sa ma ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu arma Offset Offset Buna ziua! Pe data de 12 iunie am fost la o spalatorie auto cu fratele meu (nu este prima data cand mergem acolo). Dupa ce fratele meu s-a dus sa ii achite ... (vezi toată discuția)
Sper ca ma puteți ajută!! Alexandru Necsuleu Alexandru Necsuleu Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa ... (vezi toată discuția)