avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE INSTRAINARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE INSTRAINARE

Buna-ziua! Sunt proprietara unui bun imobil mai binezis a unei case ,un grajd si o suprafata de teren cu uzulfruct viager. Uzufructuarul nu il ingrijeste, mai mult grajdul s-a degradat nemaiputind fi folosit si nici nu ne da voie sa ingrijim aceste imobile.Mentionez ca unul dintre soti a decedat de doi ani in acest caz ce se poate face? Cumparatorii au voie sa locuiasca in acel imobil? sau ce se poate face?daca nu,au voie sa-l instraineze?Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters278216 , utilizator 08:34, 13 Decembrie 2016
buna ziua,
Aveti dreptul sa locuiti acolo.
Aveti dreptul si obligatia sa reparati.
solicitati certificatul de deces al celui mort si solicitati radierea partii sale de uzufruct
DIRECT LA CARTEA FUNCIARA SAU MAI INTII LA NOTAR?.ESTE NECESARA SI PREZENTA SOTULUI SUPRAVIETUITOR? MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct Sorina34 Sorina34 Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager viomari viomari buna ziua, cum se poate stinge uzulfruct viager? am o garsoniera si am facut un contract de vanzare cumparare in care este stipulat si uzulfruct viager ptr ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa vand un apartament asupra caruia mama detine uzulfruct viager? LiaDDD LiaDDD Daca ma poate ajuta cineva va rog,spuneti-mi ce sanse am sa vand un ap.a carui valoare este aprox.110000 euro si asupra caruia mama detine uzulfruct viager?Am ... (vezi toată discuția)