avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alegeri parlamentare, indemnizatie rezerva operator ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alegeri parlamentare, indemnizatie rezerva operator calculator

Buna seara, am fost aleasa ca operator calculator rezerva intr-o comuna. cei de la autoritatea electorala permanenta nu au fost destul de clari in ce priveste indemnizatia ce se va acorda. adica rezervele sunt platite sau nu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Zi libera membru sectie votare Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Zi libera membru sectie votare Buna ziua, Se acorda zi libera platita pentru un salariat care este membru la o sectie de vot? Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua. am participat la alegerile locale 2020 si angajatorul ... Florinb23 Florinb23 Buna ziua. Am participat la alegerile locale 2020 si angajatorul imi refuza adeverinta conform careia pot beneficia de o zi de odihna platita. Este legal ? Ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de delegare privind alegerile locale 2012 Jayr Jayr Buna! Pot beneficia de indemnizatia de delegare conform art.2 alin.(12) din Legea 67/2004, daca sunt functionar public in cadrul unei primarii (deci angajat) ... (vezi toată discuția)